Ponykamp 2016 Maasruiters Megen

 

Ponykamp 2016 Maasruiters Megen

In het weekend van vrijdagmiddag 22 t/m zondag 24 april jl. zijn de Maasruiters met 10 kinderen op ponykamp geweest op het vertrouwde adres Hermkushof in Merselo. De weersvooruitzichten waren slecht, maar het viel  al met al niet tegen. De bikini kon deze keer in de tas blijven en een warme muts kwam beter van pas.

De leiding had een verrassend programma in elkaar gezet. Het begon met een spannende smokkeltocht in het bos. Op zaterdagochtend was er een onderlinge dressuurwedstrijd waarbij Joyce van Summeren met Givanna de overtuigende winnaar werd. Ook  ontbraken vooruitlopend op Koningsdag de Koningsspelen niet. De deelnemers hadden zich allemaal in het oranje uitgedost waardoor er een mooi oranje speelveld ontstond.

De kookstaf had weer goed zijn best gedaan, en de geliefde “High Tea” was weer overheerlijk. Het uitje naar een bowlingcentrum in Venraij was een verrassing, wat gezellig was. Er werd op de bowlingbaan fanatiek gestreden om de 1e plek.

Zondag na een prachtige bosrit, werd het kampweekend moe en voldaan afgesloten. Eén paard had het zo goed naar zijn zin daar, dat hij niet de kar op wilde en nog een nachtje extra mocht blijven!

Kijk voor de foto’s op Google+ (klik op deze button)

Ponykamp 2016 Maasruiters Megen

Ponykamp 2016 Maasruiters Megen

No Responses

  1. Pingback: Cıvata 14 juni 2016