Verenigingsjaar afgesloten met winterrit

Maasruiters Megen Winterrit 2015 met KerstmanAls afsluiting van het verenigingsjaar 2015 werd op zondag 27 december de jaarlijkse inmiddels traditionele winterrit verreden met onze bevriende vereniging “Cadans Ravenstein”.

Behalve onze ruiters waren ook ouders, begeleiders en broertjes en zusjes aanwezig. De rit startte bij de Lipizzaner “Ladan” manege, aan de rand van het bos in Schaijk. Het weer was goed en af en toe liet het zonnetje zich zien. De temperatuur was ongekend hoog voor de tijd van het jaar, waardoor het meer op een lenterit leek!

Na een ontvangst met broodje knakworst en chocolademelk vertrok de stoet in een grote groep de bossen van Herperduin in. Halverwege de rit, stond de kerstman ons op te wachten en werd er lekkere erwten- en champignonsoep  uitgedeeld, waarna de rit weer vervolgde richting manege “Ladan”.

Bij terugkomst stond de gluhwein klaar en voor iedereen een paar oliebollen, gebakken door enkele moeders. Bij een knapperend kampvuur werd er nog even gezellig nagepraat en het verenigingsjaar uitgeluid. De kerstman had voor de deelnemers nog lekkere (paarden)snoepjes meegebracht.

Met dank voor alle ouders die meegeholpen hebben.

Meer foto’s op de Google+ pagina van De Maasruiters Megen.