Winterrit Maasruiters en Cadans Ravenstein

Samen met Ruitervereniging Cadans Ravenstein werd vandaag (25 januari 2015) dan toch winterrit in de Herperduinse bossen verreden. Deze activiteit stond eerder op de planning voor 28 december 2014, maar moest toen vanwege de weersomstandigheden afgelast worden.

Vandaag kon de rit wel doorgaan en zorgde de nog overgebleven sneeuw er zelfs voor dat het woord “winterrit” voldoende inhoud kreeg. Jammer dat de beloofde zon toch niet kwam opdagen, maar de geserveerde erwten- en tomatensoep op de tussenstop maakte veel goed. Een welkome onderbreking voor de koud geworden ruiters en degenen die in het rijtuig de winterrit meemaakten.

De wandelaars waren ondertussen wel warm geworden, maar konden een versterking en een rustmoment goed gebruiken, voordat er aan de weg terug begonnen werd.

De organisatie had ook aan het eind van de rit gezorgd voor de nodige lichamelijke versterkingen. Terwijl het vuur in een tot vuurkorf omgebouwde wasmachinetrommel heerlijk knapperde, deed de leden van de twee verenigingen zich te goed aan de hamburgers, glühwein, Berenburger en warme chocolademelk.

 

One Response

  1. Virtual server 25 december 2016