Nieuwe bestuursleden De Maasruiters Megen

Nieuwe bestuursleden De Maasruiters Megen

Nieuwe bestuursleden De Maasruiters Megen. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering zijn er drie nieuwe bestuursleden gekozen in het bestuur.

Anouk Lebbink (links op de foto) heeft het secretariaat overgenomen van Nada van Eldijk.

Imke Wiersma (midden op de foto) en Nina Gemmeke (rechts op de foto) zijn lid van de activiteitencommissie geworden.

Daarnaast gaat Imke de Facebook-pagina van De Maasruiters Megen bijhouden.

Zij stellen zich graag voor.

Anouk Lebbink

Ik ben net lid geworden van het bestuur van de Maasruiters en stel mij daarom even kort voor. Mijn naam is Anouk en ik woon – met mijn twee knuffelige katten – in Megen. Al zo lang ik mij kan herinneren heb ik een voorliefde voor paarden. Al vanaf kleins af aan rijd ik paard, zowel wedstrijden als voor mijn plezier.

Op dit moment train ik met een Fries, genaamd Iesolde, minimaal 4 keer in de week. Door deze gekke coronatijd is het niet mogelijk om wedstrijden te houden, maar zodra dit weer kan, gaan we zeker van start. Ik haal ook veel plezier uit het ontspannen rijden van buitenritten. Het is van groot belang dat je je paard veel afwisseling aanbiedt.

Verder studeer ik op het moment nog, naast mijn studie ben ik werkzaam bij een groot internationaal bedrijf. Ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie club! Misschien tot snel in de paardenbak!

Imke Wiersma

Ik ben 18 jaar oud en ik rijd op Imre, mijn “bij rijd/verzorg paard”. Samen met hem ben ik lid van de Maasruiters, nu alweer 3 jaar.

Ik heb het goed naar mijn zin bij club en wil graag een steentje bij dragen aan de activiteiten en alle bijbehorende taken. Zo hoop ik de club te kunnen helpen en ondersteunen!

Nina Gemmeke

Hallo mijn naam is Nina Gemmeke ik ben 17 jaar oud en vind het ontzettend leuk om deel uit te maken van het bestuur van de Maasruiters. Ik vind het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en mee te denken. Dit sluit ook goed aan op mijn opleiding als management assistente.

Al heel mijn leven ben ik geïnteresseerd in paarden. Toen ik 7 was begon ik met paardrijden op een manege. Na een aantal jaar kreeg ik verzorg- en lease-pony’s. Hier ga ik nog steeds met heel veel plezier naar toe. Elke keer weer haal ik hier superveel voldoening uit en geniet ik er van om bij de paarden te zijn.


Nieuwe bestuursleden De Maasruiters Megen

Reageren