Beachvolleybal 2016

beachvolleybal 2016Beachvolleybal 2016. Op zondag 17 juli werd de rijbak omgetoverd tot een prachtig beachvolleybal terrein.

Er kwamen 14 enthousiaste teams in actie tijdens de vierde editie van het beachvolleybaltoernooi. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en sommige werden gaande de dag steeds sterker. Het weer was goed. Met de start regende het een beetje, maar al gauw liet de zon zich zien en liep de temperatuur op. Gelukkig kon  tijdens de breaks de dorst gelest worden.

Spannende finale beachvolleybal 2016

Na de poulefase traden de vier sterkste teams aan voor de halve finale die gespeeld werd tussen “The Aces” en “Rap noar de tap 1”  en in poule 2 “De Schoffelaars” tegen “de Bierbukskes”.

De spannende finale ging tussen de teams ” de Bierbukskes” en “Rap naor de tap 1”, waarbij uiteindelijk de verrassende winnaar het team “Rap noar de tap 1” met de grote wisselbeker naar huis ging.

De dorpsraad HMH presenteerde zich en trakteerde alle deelnemers en toeschouwers op een lekker ijsje. Nog hartelijk dank daarvoor!

Wij kijken terug op een geslaagd, sportief en gezellig weekend en bedanken alle vrijwilligers voor hun grote inzet en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Ook heel veel dank aan de sponsors.

Kijk voor foto’s (downloaden voor eigen gebruik mag) op de Google foto’s pagina van de Maasruiters Megen.

Beachvolleybal 2016

beachvolleybal 2016