Beachvolleybal 2015 De Maasruiters Megen

Het team van Richard Lagarde won ook in 2015 het beachvolleybaltoernooi van De Maasruiters MegenBeachvolleybal 2015 De Maasruiters Megen sportief en gezellig

In totaal kwamen op 28 juni 2015 twaalf enthousiaste teams op twee speelvelden in actie tijdens de derde editie van het beachvolleybaltoernooi. De teams waren goed aan elkaar gewaagd, waardoor er spannende sets werden gespeeld.

Het weer was goed. De zon liet zich regelmatig zien en de temperatuur liep gaandeweg de dag hard omhoog, maar gelukkig kon tijdens de “breaks” de dorst gelest worden.

De “keienbloazers” verzorgende hun muzikale inbreng weer tijdens een”beachbreak”, waardoor het een gezellig festijn werd.

Spannende finale

Na de poulefase traden de vier sterkste teams aan voor de halve finale. In de finale nam de winnaar van vorig jaar het “Team van Richard Lagarde” het op tegen “The Aces”, de winnaar van 2013.

beachvolleybal_2015_LiekeHet was een spannende strijd en na drie sets mocht het team van Richard Lagarde opnieuw de grote wisselbeker in ontvangst nemen. Die waren er heel blij mee, zo te zien…

Wij kijken terug op een sportieve en gezellige dag, bedanken alle vrijwilligers voor hun grote inzet en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien!

Kijk voor foto’s (downloaden voor eigen gebruik mag) van het beachvolleybal 2015 op de Google+ pagina van De Maasruiters Megen.