Ik geef de pen aan…

Ik ben Danique van Duijnhoven, 15 jaar en ik woon in Haren. Ik reed al paard toen ik 5 jaar was. Mijn eerste pony was Tetske. Toen wij verhuisde in 2005 na Haren moest zij helaas in Odiliapeel bij opa blijven wonen. Omdat we hier geen plaats voor haar hadden. Helaas heeft Opa 2 jaar geleden Tetske in laten slapen, ze was al erg oud en kreeg steeds meer gebreken.

Toen ik 8 was ging ik in Oss bij manege van Erp les nemen. Tot ik in 2012 Sjors kreeg. Een mooie stoere Haflinger. Ik ben toen lid geworden van “De Maasruiters”. Sjors staat in de stal bij Grad van de Camp. Ik fiets bijna elke dag na Sjors toe om hem te verzorgen en de berijden. Ik zit momenteel in de derde klas op Hooghuis Zuid afdeling groen. Het liefste zou ik van mijn hobby mijn beroep maken. Maar ik ben ook dol op andere dieren en ik ben graag buiten. Momenteel loop ik stage op vee bedrijf, ze hebben daar koeien. Koeien vind ik ook erg leuk. Het is erg gezellig bij de Maasruiters, het jaarlijkse Pony Camp vind ik het leukste.

Ik geef de pen aan: Ivanna Vos.

Reageren